Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Astron Lux ξεκίνησε από το 1961 ως ένα από τα πρώτα στεγνοκαθαριστήρια στα νότια προάστια. Οικογενειακή επιχείρηση, η οποία περνάει από γενιά σε γενιά, σε νεότερα μέλη της οικογένειας συνδυάζοντας την εμπειρία των αρχαιότερων και των ενθουσιασμό των νεότερων.

Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας όλα αυτά τα χρόνια στην εξέλιξη του κλάδου των στεγνοκαθαριστηρίων, προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας στο μέγιστο βαθμό.

Πώς το επιτυγχάνουμε αυτό;

  • Παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να έχουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα καλύτερα οικολογικά απορρυπαντικά.
  • Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των ανθρώπων μας, στη σύνθεση κάθε νέου υφάσματος και στον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό μας, ώστε να είναι άκρως εξειδικευμένοι στον καθαρισμό των ρούχων και των χαλιών σας.
  • Ανακαλύπτουμε νέες υπηρεσίες στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (Delivery Astron Lux).
  • Έχουμε άμεση επικοινωνία με όλους τους πελάτες μας ώστε να κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες τους και να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.
  • Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και δεν επιτρέπουμε καμιά έκπτωση στην ποιότητά μας.

Τα υπερσύγχρονα στεγνοκαθαριστήρια Astron Lux παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού στα ρούχα σας, στα χαλιά σας, στα είδη ιματισμού καθώς και μεταποιήσεις.

Η επιτυχία μας οφείλεται στην εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την εκτίμηση που μας δείχνετε και ανταποδίδουμε διασφαλίζοντας βέλτιστη ποιότητα και οικονομικότερη τιμή για εσάς.

Στόχος μας είναι να είμαστε η σίγουρη επιλογή σας!!!

Το στεγνοκαθαριστήριο