Εγγύηση Ασφαλούς Καθαρισμού

Τα καθαριστήρια Astron Lux σας προσφέρουν τη μοναδική Εγγύηση Ασφαλούς Καθαρισμού που ισχύει για όλα τα ρούχα που καθαρίζουμε.

Η αυτοπεποίθηση μας για την εγγύηση του αποτελέσματος, οφείλετε στη βαθιά γνώση του αντικειμένου, στον τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό προς το περιβάλλον μηχανολογικό εξοπλισμό μας, αλλά και στα πλέον εξελιγμένα, οικολογικά και βιοδιασπώμενα ξελεκιαστικά μας.
Πάντοτε, όπως έχετε διαπιστώσει, σας ενημερώνουμε σχολαστικά κατά την παραλαβή των ρούχων σας για τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Αυτά οφείλονται είτε σε λάθος του κατασκευαστή είτε σε βασικές φθορές των ρούχων.

1. Λάθος του κατασκευαστή
Σε κάποιες περιπτώσεις τα ρούχα, παρ’ όλο που ο κατασκευαστής συνιστά ένα συγκεκριμένο τρόπο καθαρισμού στην ετικέτα, δεν ανταποκρίνονται όπως θα έπρεπε χωρίς αυτό να είναι ευθύνη ούτε του στεγνοκαθαριστηρίου αλλά ούτε του καταστήματος που πουλά το ρούχο. Εδώ την ευθύνη έχει ο κατασκευαστής.

2. Φθαρμένα ρούχα
Το ύφασμα μπορεί να έχει φθαρεί από τη χρήση, τον ήλιο η από κάποιο λεκέ χωρίς αυτό να φαίνεται κατά την παραλαβή και μετά τον καθαρισμό να ανοίξει/σχιστεί/τρυπήσει. Σε αυτή την περίπτωση δεν ευθύνεται το στεγνοκαθαριστήριο καθώς τέτοιες φθορές είναι αδύνατον να προβλεφθούν.