Καθαρισμοί και Υπηρεσίες

Εγγύηση Ασφαλούς Καθαρισμού
Τα καθαριστήρια Astron Lux σας προσφέρουν τη μοναδική Εγγύηση Ασφαλούς Καθαρισμού που ισχύει για όλα τα ρούχα που καθαρίζουμε.
Ειδική Φροντίδα Υφασμάτων
Τα καθαριστήρια Astron Lux, έχοντας άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό άλλα και τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα στεγνού και υγρού καθαρισμού, εγγυώνται την απόλυτη φροντίδα των ρούχων σας.
Παπλώματα και Kουβέρτες
Απόλυτη απολύμανση από μικρόβια και μικροοργανισμούς. Τα παπλώματα και οι κουβέρτες καθαρίζονται ένα-ένα ξεχωριστά με νερό σε πλυντήρια κορυφαίας τεχνολογίας, με οικολογικά-αντιαλλεργικά απορρυπαντικά που διασφαλίζουν την σταθερότητα των χρωμάτων και το ποιοτικό καθάρισμα.
Κουρτίνες – Καλύμματα
Οι κουρτίνες ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος καθαρίζονται είτε στο στεγνό είτε στο νερό. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις κουρτίνες, μεταξωτές, βελούδο, βαμβακερές, νάυλον, ρόμαν κ.α.
Νυφικά – Φορέματα Υψηλής Ραπτικής
Το νυφικό σας και η τουαλέτα σας ( φορέματα υψηλής ραπτικής) είναι ρούχα μοναδικά, πολύ ακριβά και πολύ σημαντικά για εσάς ώστε να τα εμπιστευτείτε οπουδήποτε.
Καθαρισμός χαλιών (μηχανής και χειροποίητα)
Το χαλί ή μοκέτα σας πλένονται με τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά. Τα χειροποίητα χαλιά απολαμβάνουν την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζονται.
Επιδιορθώσεις ρούχων – Δερμάτινων – Χαλιών
Οι επιδιορθώσεις γίνονται από τις πεπειραμένες μοδίστρες μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με επαγγελματικές μηχανές ραπτικής τελευταίας τεχνολογίας. Κόντεμα, ράψιμο, αλλαγή φερμουάρ κ.α είναι μερικές από τις υπηρεσίες του τμήματος ραπτικής.
Βαφή Δερμάτινων – Υφασμάτων
Τα στεγνοκαθαριστήρια Astron Lux διαθέτουν ειδικούς συνεργάτες του είδους, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των δερμάτινων.
Παραλαβή – Παράδοση στο χώρο σας

Μοναδική υπηρεσία
Astron Lux Delivery.
Καλέστε στα

210 9958640

693 7067401